Hos Martins Naturhaver har vi stor erfaring med træfældning og pleje i Ringsted og omegn. Træpleje og træfældning består af rigtig mange aspekter. Vi har specialiseret os i både træfældning, topkapning, træbeskæring samt stub- og rodfræsning. Derfor er ingen opgave for lille eller for stor.

Vores erfaring kommer både fra de helt gængse opgaver hvor der blot skal beskæres et enkelt træ, til træfældningsopgaver hvor der har været tale om fældning og fræsning af mange træer. Vi går meget op i at overholde vores aftaler, både i forhold til tid og pris. Ved at vælge Martins Naturhaver til træfældning, rodfræsning og træpleje kan du vide dig sikker på at opgaven bliver udført korrekt og til tiden.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for træfældning på Sjælland?

Har du brug for hjælp til træfældning i Ringsted eller andre steder på Sjælland, er du mere end velkommen til at kontakte os. Herunder finder du andre udvalgte byer hvor vi tidligere har udført træfældning, topkapning m.m.

Fremgår din by ikke på listen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi tager imod opgaver på hele Sjælland og vil hellere end gerne hjælpe dig med din.

Træpleje og veteranisering

Når du får besøg af Martins Naturhaver, får du ikke blot besøg af en mand med motorsav. Hos os får du en kyndig anlægsgartner som forstår og kender naturen.

Vi vejleder altid om de bedste alternativer og muligheder for det pågældende træ. Vores første prioritet vil altid være at opfylde dine ønsker i forhold til opgaven, dog vil rigtig gerne gå lige dét længere og give sparring i forhold til træernes mange muligheder.

Som anlægsgartner og naturelskere har vi rådgivet og hjulpet mange danske haver med at bevare naturen igennem veteranisering og andre biodiverse tiltag.

Hos naturstyrelsen har der igennem de sidste par år været fokus på veteranisering.
Veteranisering går ud på at udvalgte skove og træer “bliver gjort gamle før tid”. Veteranisering kan udføres på mange måder, f.eks. ved at fjerne træets bark eller ved at trætoppen beskæres. Begge for at styrke biodiversiteten.

Den danske natur er i krise og ved at forkorte/fremskynde træets levetid bidrager du aktivt til at skabe levesteder for en lang række planter, dyr og svampe. Veteranisering går i alt sin enkelthed ud på at efterligne naturens naturlige gang. I den fri natur bliver træerne udsat for lynnedslag, sygdomme og generelt vind og vejr. Alle disse parametre gør at træet rådner og giver nye muligheder for at biodiversiteten kan sprede sig.

Få et tilbud på træfældning i Ringsted

Skal du have fældet, beskåret eller fræset, rødder, stubbe eller træer? Så kontakt Martins Naturhaver og få et uforpligtende tilbud. Prisen for træfældning og træpleje varierer i høj grad ud fra træets højde og antal træer og derfor anbefaler vi at du kontakter os så vi fællesskab kan lave en aftale der opfylder dine krav til en god pris.

Du kan kontakte os på 27 57 60 73, eller via mail på martinsnaturhaver@gmail.com.
Hvis du i stedet ønsker at blive kontaktet, kan du udfylde kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven samt dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud.