Martin er vild med naturen og dyrkning af mad.

Mit navn er Martin Fabricius, og jeg er indehaver af Martins Naturhaver.

Min store passion er at finde ud af, hvordan vi forener at give plads til den pressede biodiversitet, og brug af areal til vores fødevareforsyning. Derfor arbejder jeg med områder, Vild natur, blandt andet som Vild med vilje leverandør og med permakultur.

Jeg er uddannet økologisk landmand og certificeret træfælder, og jeg har fra barnsben altid beskæftiget mig med naturen. I min karriere var jeg først hos et anlægsgartnerfirma, og dernæst i min egen virksomhed, der i 5 år hed Fabricius Træpleje, og som nu hedder Martins Naturhaver.

Skiftet af mit firmanavn skete både ud fra en personlig interesse og passion, og lige så meget fordi jeg gennem mine mange år i branchen har set en stigende interesse for at gøre haver grønnere på den bæredygtige måde.

Derfor arbejder jeg nu fuld tid med at rådgive i og hjælpe med at anlægge naturhaver i mine kunders private hjem, og min vision er altid at give det bedst mulige resultat, uanset om opgaven byder plantning, beskæring, hegnssætning, eller anlæg af have.