Professionel træfældning i Lejre - skal du have fældet et træ eller beskåret nogle grene? Så du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring med fældning af træer i Lejre og omegn. Kontakt os uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på træfældning eller træbeskæring.

Fokus på biodiversitet ved træfældning

Ved bestilling af træfældning hos Martins Naturhaver, har du mulighed for at få omsat træet til flis. På den måde går træet ikke til spilde efter fældning. Vi går meget op i begrænse skaden på biodiversiteten, så vi vil altid komme op med de bedste løsninger for jer, og træets fortsatte levetid. Vi tilbyder at varetage alle elementerne i træfældningen lige fra selve træfældningen til stub- og rodfræsning og herefter flishugning.

Skygger træet for solen eller er træet blevet så stort, at det bryder sikkerhedsforanstaltninger? Hvis du ikke ønsker at fælde træet, men derimod en beskæring af trækronen eller nogle af grenene, så kan vi hjælpe dig. Vi har altid gået op i bevaring af biodiversiteten, så vi vil gå langt for at beholde træerne, og kommer gerne med de bedste løsninger for jer, så i kan beholde træet uden det er til irritation for jeres hverdag.

Mange års erfaring med træfældning i Lejre og omegn

Vi har mange års inden for branchen, og gerne udfører professionelle træfældninger med sikkerheden i top. Det ikke ulovligt selv, at fælde sine træer, men ved større træer vil vi altid anbefale, at bruge en erfaren træfælder. Så du garanteret sikkerheden er i top, og at alle forsikringer er tegnet korrekt, hvis der skulle forekomme skader under fældningen.

Vores primære opgave er at opfylde dine behov, vi lægger stor ære i at overholde vores aftaler, både hvad angår pris og tid.

Uforpligtende tilbud på træfældning i Lejre

Skal du have fældet, beskåret eller fræset, rødder, stubbe eller træer? Så kontakt Martins Naturhaver og få et overslag. Prisen for træfældning og træpleje varierer i høj grad ud fra træet højde og antal træer og derfor anbefaler vi at du kontakter os så vi fællesskab kan lave en aftale der opfylder dine krav til en god pris. 

Du kan kontakte os på 27 57 60 73, eller over mail på martinsnaturhaver@gmail.com.

Hvis du i stedet ønsker at blive kontaktet kan du udfylde kontaktformularen i bunden med en kort beskrivelse af opgaven samt dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud.