Professionel træfældning i Holbæk og omegn - står du og mange en erfaren, kyndig træfælder? Jeg tilbyder træfældning og træbeskæring til konkurrencedygtige priser. Ved brug af en professionel træfælder, så er du garanteret at sikkerheden er i top, samt at forsikringerne er tegnet korrekt, hvis der skulle forekomme skader.

Kontakt mig i dag for et tilbud

Mange års erfaring med træfældning i Holbæk og omegn

Lige siden jeg var helt lille har naturen været en vigtig del af mit liv. Jeg har enormt fokus på bæredygtighed, økologi og permakultur. Jeg går meget op i, at vi hele tiden er opmærksom på biodiversitetskrisen, så når et træ fældes er det bedst at bevare det i så hel stand som muligt. Træstammer kan bruges til legeredskaber eller til at sidde på og der kan bygges risgærde med grenene. Er det ikke muligt hos dig, vil det være bedst for naturen at det bliver hos dig som flis. Jeg tilbyder dog også at tage det med.

Der kan være mange grunde til at få fældet et træ. Når vi udfører træfældning i Holbæk for henholdsvis private, kommunalt og erhverv, kan der ligge mange grunde bag. F.eks. hvis træet har nået en bestemt højde og nu skygger for solen, hvis der i hjemmet er allergier overfor bestemte sorter af pollen såsom birk, eller fordi træet udgør en potentiel fare for bebyggelsen på grunden.

Træbeskæring eller træfældning?

Ønsker i ikke en fældning af træet, men derimod bare en beskæring af træets grene? Hvis træet er blevet for stort til beliggenheden, og det derfor af syns og sikkerhedsmæssige årsager enten skal fældes eller beskæres, så kan vi finde den bedste løsning for jer. Med vores mange år i branchen, har vi udført mange forskellige løsninger for vores kunder, hvor vi finder den bedste løsning for jer, samt træets fortsatte levetid.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning i Holbæk

Skal du have fældet, beskåret eller fræset, rødder, stubbe eller træer? Så kontakt Martins Naturhaver og få et overslag. Prisen for træfældning og træpleje varierer i høj grad ud fra træet højde og antal træer og derfor anbefaler vi at du kontakter os så vi fællesskab kan lave en aftale der opfylder dine krav til en god pris. 

Du kan kontakte os på 27 57 60 73, eller over mail på martinsnaturhaver@gmail.com.

Hvis du i stedet ønsker at blive kontaktet kan du udfylde kontaktformularen i bunden med en kort beskrivelse af opgaven samt dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud.