Søger du en kyndig og erfaren træfælder i Roskilde eller omegn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Martins Naturhaver har vi stor erfaring med træfældning i Roskilde og omegn. Vores primære opgave er at opfylde dine behov, vi lægger stor ære i at overholde vores aftaler, både hvad angår pris og tid. Hos Martins Naturhaver er sikkerheden en af vores top prioriteringer og derfor kan du tryg overlade træfældningen til os.

Derfor er træfældning en god idé

Der kan være mange grunde til at få fældet et træ. Når vi udfører træfældning i Roskilde for henholdsvis private, kommunalt og erhverv, kan der ligge mange grunde bag. Måske er træet blevet for stort på sin placering, og måske er det råddent og blevet et risikotræ. Der kan være mange grunde endnu.

Hos Martins Naturhaver anbefaler vi at du rådfører dig med os om risikoen og mulighederne. Vi mener at der er for få gamle træer tilbage og måske kan vi se muligheden i dine træer. Enten som det er eller ved en beskæring, opstamning eller kronereduktion.

Få professionel hjælp til at fælde dine træer

Grundlæggende er der ikke nogen lovmæssige begrænsninger for selv at stå for træfældningen. Vi anbefaler dog altid at søge professionel hjælp, især hvis det handler om fældning af store træer. Der er mange sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der skal tages hensyn til i forbindelse med træfældning, herunder procedure og teknikker for at befærde sig i træet med en motorsav.

Ved at hyre et professionelt firma kan du vide dig sikker på at der både er tegnet de rigtige forsikringer og at opgaven udføres professionelt og sikkert. Som professionel anlægsgartner og træfælder sikrer vi at ingen kommer til skade under træfældningen og at træet vælter den rigtige vej.

Efter træfældning

Hos Martins Naturhaver, har du efter træfældningen mulighed for at få flishugget grenene og skåret resten i brændelængder. På den måde kan du benytte træet til at optænding af pejs, bålplads eller andet. Vi tilbyder at varetage alle elementerne i træfældningen lige fra selve træfældningen, flis hugning til stub- og rodfræsning. Vi tilbyder også at tage det hele med os.

Vidste du at naturen mangler dødt véd. Hvis du skal have fældet et træ kan du hjælpe naturen med at beholde det og Martins Naturhaver kan hjælpe dig i rådgivningsprocessen. F.eks. med et rishegn og vi kan også hjælpe med at udføre det som aftales.

Træbeskæring i Roskilde

Det er ikke altid nødvendigt eller ønsket, at træet skal fældes og derfor tilbyder vi hos Martins Naturhaver, selvfølgelig også træbeskæring og topkapning. 

Topkapning er i alt sin enkelthed en betydelig beskæring af trækronen og grene på træet.  Topkapning handler om at tøjle og styre træet. Vi har udført træbeskæring og topkapning i Roskilde for mange private såvel som erhvervsmæssige haver og grunde, både for æstetiske og sikkerhedsmæssige årsager. Når træet når en vis højde, udgør de svageste grene en potentiel fare for forbipasserende og nærliggende bebyggelse og derfor anbefaler vi rensning af kronen og evt. en lysning af kronen.

Træfældning Roskilde priser

Skal du have fældet, beskåret eller fræset, rødder, stubbe eller træer? Så kontakt Martins Naturhaver og få et overslag. Prisen for træfældning og træpleje varierer i høj grad ud fra træet højde og antal træer og derfor anbefaler vi at du kontakter os så vi fællesskab kan lave en aftale der opfylder dine krav til en god pris.

Du kan kontakte os på 27 57 60 73, eller via mail på martinsnaturhaver@gmail.com.

Hvis du i stedet ønsker at blive kontaktet, kan du udfylde kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven samt dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud.